Charlotte van der Heiden krijgt de GroeneVogel vrijwilligersprijs uit handen van wethouder Bert Wijbenga
Charlotte van der Heiden krijgt de GroeneVogel vrijwilligersprijs uit handen van wethouder Bert Wijbenga (Foto: Tom Pilzecker)

Groene prijzen voor Charlotte van der Heiden en Ronald Loch

Rotterdam - Het Rotterdams Milieucentrum heeft vrijdag de ‘Groene Vogel’ en ‘Groene Pluim’ uitgereikt. De winnaars waren Charlotte van der Heiden en Ronald Loch.

De Groene Vogel vrijwilligersprijs (sinds 2004) werd uitgereikt door de wethouder buitenruimte Bert Wijbenga en de Groene Pluim (sinds 2005) door de voorzitter van het milieucentrum Patrick van Klink. 

 De Groene Vogel prijs voor het groenste vrijwilligersinitiatief in 2020 ging naar Charlotte van der Heiden van het initiatief ‘Cool Down City’. 

Ieder jaar gaan het Rotterdams Milieucentrum op zoek naar een bijzondere overheidsdienaar. Een bestuurders, ambtenaar of wetenschapper die een bijdrage biedt aan een groene en duurzame stad. Dit jaar werd de Groene Pluim uitgereikt aan bomendokter Ronald Loch (Stadsbeheer Rotterdam). 

De prijzen bestaan uit een kunstwerk van beeldend kunstenaar Jan Meijer en de Groene Vogel vrijwilligersprijs wordt vergezeld door een geldbedrag te besteden aan het vrijwilligersinitiatief.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden