Vrouw vindt vuurwapen bij buurman in de papierbak


Foto: Stockfoto politie

Vrouw vindt vuurwapen bij buurman in de papierbak

Rotterdam - De politie heeft gisteren drie vuurwapens van straat gehaald. Eén ervan naar aanleiding van een tip van een vrouw die het wapen in een papierbak vond. 

De vrouw vond het vuurwapen in een papiercontainer die bij een woning aan de Gerrit Rietveldstraat stond. De vrouw, die ook in de straat woont, alarmeerde de politie, die het vuurwapen in beslag nam en in de woning een 18-jarige Rotterdammer aanhield.

Op de Charloisse Lagedijk controleerden agenten woensdagvond rond half negen een auto, met drie dames erin. Tijdens de controle van de auto werd een vuurwapen gezien. De agenten hielden de drie verdachten aan. Een 18-jarige Barendrechtse en een 16- en 17-jarige dame uit ’s Gravenhage zijn ingesloten.

Tijdens de surveillance in de vroege ochtenduren zagen agenten op de Admiraliteitskade een auto rijden met vier personen. Na een korte achtervolging gingen drie inzittenden ervandoor. Eén van hen, een 19-jarige Rotterdammer werd tijdens zijn vlucht aangehouden. Hij had een vuurwapen bij zich en werd aangehouden. Evenals de bestuurder, een even oude Rotterdammer, die nog in de auto zit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden