Opeens heeft iedereen een nieuwe hobby


Lino-nyno heeft ook een nieuwe hobby ontdekt!
Lino-nyno heeft ook een nieuwe hobby ontdekt!

Opeens heeft iedereen een nieuwe hobby

Rotterdam - Hoogstwaarschijnlijk moeten we het nog wel wat maandjes volhouden in de huidige lockdownwereld. We wandelen wat af en beginnen steeds creatievere hobby’s te ontdekken. Want met je eigen muren raak je na een tijd ook wel uitgepraat...

Alleen al afgelopen week hoorden we ‘hilarische’ voorbeelden van mensen die van gekkigheid maar de letters van hun naam aan het husselen waren op zoek naar een nieuwe naam, hup, zo weer een avond voorbij! Of kennissen die hun vrienden hebben getekend en op de muur hebben geplakt om tóch met ‘bekenden’ een drankje te drinken in het weekend.

We horen ook veel mooie voorbeelden van de inspiratie die Rotterdammers krijgen van al dat wandelen. We gaan opeens veel beter om ons heen kijken, zo lijkt het. En zien bijvoorbeeld hoeveel palen er eigenlijk in de stad staan, zoals Patrick (zie elders in deze krant).

Ook in deze krant mooie voorbeelden van knutselaars. Maarten maakt bijvoorbeeld plant-hutjes om je huis op te vrolijken. En onze Rotterdammer van de Week Natascha knutselt zelfs hele miniatuurwerelden in elkaar!

Heb jij creatieve nieuwe manieren om jezelf te vermaken? Laat het ons vooral weten! Mail naar redactie.hl@dpgmedia.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden