Oh nee! Het huisje van Kabouter Cool is gerooid!


De laatste beelden van Kabouter Cools huisje...
De laatste beelden van Kabouter Cools huisje...

Oh nee! Het huisje van Kabouter Cool is gerooid!

Rotterdam - Vreselijk nieuws voor Kabouter Cool vandaag. Zijn huisje in de Kortenaerstraat is weg! De boomstronk waar de kabouter sinds november in woonde is gerooid. Cooltje is voorlopig even bij zijn huisbaas ingetrokken, er wordt naarstig gezocht naar vervangende woonruimte.

We leerden Kabouter Cool in november kennen toen hij in De Havenloods vertelde waarom hij in Rotterdam was komen wonen en hoezeer het hij het naar zijn zin had in de wijk Cool. Hij genoot met volle teugen, óók omdat hij geen last had van de lockdown in de Witte de Withstraat. Cooltje kroop immers gewoon door de brievenbus bij een restaurant naar binnen als ie trek had. Het lokale nieuws volgde hij via een heel klein Havenloodsje dat buurtbewoners in zijn brievenbus stopten.

Dát de boomstronk met het kabouterhuisje ooit zou verdwijnen, was al duidelijk. Maar toch kwam het rooien vandaag als een schok. Kabouter Cool was nog wat te verbouwereerd voor uitgebreid commentaar, maar laat wel weten dat we een verhuiskaartje krijgen zodra hij een nieuwe stronk (of misschien wel weer een paddenstoel, net als vroeger) gevonden heeft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden