Valpartij krijgt gouden randje van wat er daarna gebeurde...


De ingang van winkelcentrum Zuidplein
De ingang van winkelcentrum Zuidplein

Valpartij krijgt gouden randje van wat er daarna gebeurde...

Rotterdam - We kregen een mooi, hartverwarmend, ingezonden stuk van Annelies Becker via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Door een beslagen bril (vanwege het mondkapje) en een scheefliggende bouwplaat, kwam op winkelcentrum Zuidplein een vrouw lelijk ten val. De dame in kwestie wil graag alle mensen bedanken die hebben geholpen. “Ik lag op de grond en er waren zoveel lieve Rotterdammers.”

Een mevrouw is op zaterdagmiddag 9 januari behoorlijk hard gevallen in winkelcentrum Zuidplein. Inmiddels is zij alweer aardig hersteld, maar natuurlijk erg geschrokken.

Met een mondkapje op, beslagen glazen en ongelijke vloer, was de val haast niet te voorkomen. Gelukkig zijn alle verwondingen van tijdelijke aard. Een zwaar geneusde knie, een schouder uit de kom en een dikke lip. “Ik lag op de grond en er waren zoveel lieve Rotterdammers. Ook de beveiliging heeft heel lief gehandeld. Een schoon mondkapje halen, mijn man bellen en heel veel lieve woorden. Ook de ambulancebroeders en het ziekenhuispersoneel van het Ikazia waren erg aardig.”
Ze noemt nog speciaal even een zeer attent echtpaar dat net hun boodschappen had gedaan. “Zij hebben ongelooflijk geholpen en zijn toen heel bescheiden vertrokken. Ik hoop hen op deze manier te kunnen bedanken.”

Nu is ze gelukkig weer veilig thuis bij haar man en samen redden ze zich wel. Manlief moet nu leren koken onder bezielende leiding van zijn echtgenote. “Mijn vrouw mag nu niet meer los lopen hoor. We gaan vanaf nu samen boodschappen doen.” Al met al loopt het met een sisser af gelukkig. Mede dankzij alle behulpzame Rotterdammers. Een warm gebaar vanuit je medemens in deze moeilijke tijden. Dat geeft zo’n valpartij toch weer een gouden randje.’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden