Karsu keert terug in de Doelen met een livestream concert


Karsu keert terug in de Doelen met een livestream concert

Rotterdam - Van Carnegie Hall in New York tot aan Zorlu PSM in Istanbul, niks is haar te gek. Karsu betovert menig mens met haar prachtige stemgeluid en pianospel. Ze trad tijdens de eerste lockdown al op in de Doelen tijdens de Online Lunchbreak concerten en dat was een grote hit. Nu keert ze op zondag 24 januari (20.15 uur) terug met een volledig concert vanuit de Grote Zaal in de Doelen.

Al van jongs af aan is de Nederlands-Turkse artieste gefascineerd door het samenbrengen van verschillende mensen, meningen en culturen. In haar muziek brengt ze invloeden uit verschillende windstreken en genres samen. Zo deed ze voor haar vierde album ‘Karsu’ inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op de heuvels van Los Angeles en in de bergen van zuid Turkije. Met haar muziek verbindt ze jazz, pop en Turkse volksmuziek zorgvuldig met elkaar.

Nadat ze vorig jaar viraal ging met haar livestream, lijkt Nederland haar weer opnieuw te ontdekken. Ze schittert deze maand in de Vogue en ze kan niet wachten om met haar internationale tour te starten. Maar voordat dat begint, staat ze in de Doelen met een livestreamconcert voor binnen- én buitenland. Een veelzijdige reis met melancholieke sferen en uitzinnige euforie!
Bekijk de website van de Doelen voor meer info en de concertagenda.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden