[Aangeboden door Verhuislift verhuur Nederland] Verhuizen in een grote stad is geen kinderspel!


Foto:
Aangeboden door Verhuislift verhuur Nederland

Verhuizen in een grote stad is geen kinderspel!

Sommigen beschrijven het als een oase van rust, midden in een bruisende stad. Je keuze om in Rotterdam te wonen valt zeker te begrijpen! Heel veel mogelijkheden om een avondje uit te gaan, vele winkels zodat je zeker iets vindt dat bij je past. En het openbaar vervoer dat je door de hele stad brengt, zodat jij gerust een glaasje meer kan drinken op restaurant. Jaarlijks verhuizen vele mensen naar deze o zo mooie stad! Al snel merken ze dat dit heel wat voorbereiding met zich meebrengt. 

Wonen op een hoog niveau! 

Wanneer je denkt aan een stad zoals Rotterdam, denk je meteen aan de hoge gebouwen. De meeste woningen in het stadscentrum bevinden zich enkele meters boven de grond. Appartementen, studio’s of penthouses naar ieders smaak. Je kan je al inbeelden dat dit het verhuizen moeilijker maakt. Vele van deze gebouwen zijn al ietwat ouder en beschikken daardoor nog niet oven een mooie grote lift met verlichting en airco. Deze gebouwen beschikken meestal slechts over enkele smalle gangen en steile trappen. 

Val niet van de trap! 

Zie je jezelf al sleuren? Een kast naar het vierde verdiep? Of nog erger, jouw kingsize matras. Bespaar jezelf een hele hoop bloed, zweet en tranen en kies voor een eenvoudige verhuislift in Rotterdam. Je kan deze bij veel bedrijven goedkoop huren voor een dag, of zelfs voor enkele dagen indien je dat wenst. Een offerte kan je bij meerdere spelers op de markt gratis aanvragen. Zij bekijken samen met jou wat het beste aansluit bij jouw noden. Indien je dit wenst, kan je bij veel firma’s ook vragen of ze een extra paar handen voor jullie meenemen. Let erop dat het verhuisbedrijf dat jouw spullen de lucht in zal tillen, ook een verzekering heeft voor eventuele schade. Het zou niet fijn zijn dat je plots de helft van je fortuin naar beneden ziet storten. 

Burenruzies zijn uit den boze, zeker wanneer je er nog geen 24 uur woont… 

Wanneer je zelf al je meubels naar boven zou dragen langs de trap, heb je niet alleen de mogelijkheid om je te bezeren. Het zou ook goed kunnen dat je een pas geschilderde muur beschadigd. Of dat je een kras maakt op een glazen wand. Los van het feit dat dit niet zo leuk is voor de medebewoners, zal je zelf ook moeten meedelen in de gemeenschappelijke kosten. Wanneer iedereen dit zou doen, kan je meteen heel het gebouw laten herschilderen. Dit zal zeker duurder uitkomen dan een handige verhuislift! 

In de stad verhuizen is duidelijk niet zo eenvoudig als het lijkt, het is meer dan wat spullen opladen en op je nieuwe adres weer neerzetten. Een goeie voorbereiding is reeds het halve werk, ga daarom vooraf op zoek naar een firma die jou kan helpen met het verhuizen, en die voor jou een handige verhuislift kan komen plaatsen. Bespaar jezelf veel discussie en problemen. Een verhuislift is makkelijk, snel en goedkoop! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden