[Aangeboden door paintingexpert] Een nieuwe creatieve hobby die razend populair is – schilderen op nummers


Foto:
Aangeboden door paintingexpert

Een nieuwe creatieve hobby die razend populair is – schilderen op nummers

Overgevlogen uit Amerika – schilderen op nummers (painting by numbers) is een razend populaire bezigheid onder jong en oud. Painting Expert brengt het schilderen op nummer naar Nederland!

Maar wat is dat dan? Schilderen op nummer?

Als het aankomt op creatieve hobby’s, kun je van alles bedenken. Er zijn talloze leuke dingen om thuis te doen, samen of alleen! En het invullen van een paint by numbers kit is daar één van. Het mooiste is dat je geen kunstenaar hoeft te zijn om een meesterwerk te schilderen!

Painting by numbers maakt kunst gemakkelijk en toegankelijk voor creatievelingen van alle leeftijden. Je hebt geen ervaring, kennis of expertise nodig om te schilderen op nummer. Het enige wat je hoeft te doen is de nummers te matchen met de corresponderende verfcapsules en you’re good to go!

Waarom is schilderen op nummer zo populair?

Painting by numbers van Painting Expert is een rage geworden onder de jeugd vanwege het gemak, maar ook volwassenen halen hun plezier uit schilderen op nummer! Vormen en ideeën zijn gemakkelijk verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen die geschikt zijn voor elke smaak en leeftijdsgroep.

Het beste aan Painting Expert kits is dat ze je geen tijd laten verspillen. Je kunt namelijk direct beginnen! Bestel gewoon een kit en ga aan de slag. Canvas, verfcapsules, instructies en essentiële penselen zijn allemaal inbegrepen in de set!

Voordat je begint, een aantal tips:

-          Zoek een comfortabele en goed verlichte kamer om te schilderen. Hoe gedetailleerder de kit, hoe kleiner de aantallen en ruimtes. Voor de bijzonder kleine ruimtes kunnen een vergrootglas en een lamp zeer nuttig zijn.

-          Koop een comfortabele tafel om op te schilderen. Het langdurig voorovergebogen zijn kan slecht zijn voor de houding, probeer ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en verander regelmatig van positie.

-          Handig: bedek het gebied om de creatie heen met oude kranten om het schoon te houden. Het risico dat de plek vuil wordt is niet zo groot. Toch zal het hebben van een schone en nette schilderplek helpen om te concentreren op het schilderwerk en voorkomen dat je wordt afgeleid.

Wanneer begin jij met schilderen op nummer?!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden