Kopjes koffie voor de zorg vanuit de Smaakvolvo


Foto:

Kopjes koffie voor de zorg vanuit de Smaakvolvo

Rotterdam - Het Rotterdam Bluegrass Festival en de Smaakvolvo slaan de handen ineen en openen een geheel coronaproof afhaal koffiebar op het Museumpark. Daar kun je van dinsdag tot en met zondag (als het weer het toelaat) een kopje koffie cadeau doen aan de zorgmedewerkers van het Erasmus MC. 

Om het zorgpersoneel van het Erasmus MC te steunen, kun je een zogenaamde uitgestelde koffie kopen. Naast de koffie voor jezelf, reken je een extra koffie voor de zorg af. Zorgpersoneel kan deze koffie gratis nuttigen bij de Smaakvolvo tijdens hun pauze. Guido de Groot (Bluegrass Festival) en Frits Kers (Smaakvolvo) serveren vanuit een oldtimer Volvo koffie, thee of chocomel en koek ‘to go’ vanaf het Museumpark, naast het Boijmans Depot.  

Opbrengsten van de uitgestelde koffies, die niet worden uitgeschonken komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Volvo
De mannen serveren vanuit een Volvo Amazone combi uit de jaren ’60. Deze eyecatcher is te vinden op het Museumpark, direct naast het depot van museum Boijmans van Beuningen, tot 1 april 2021. Er wordt een Braziliaanse, single estate, koffie geschonken die De Eenhoorn (Kampen) in eigen beheer inkoopt en brandt. Door de coronacrisis zijn de inkomsten voor beide weggevallen. Met dit koffie- en theebar initiatief willen het RBF en de Smaakvolvo nieuwe opbrengsten genereren.

Openingstijden: Van dinsdag t/m zondag (als het niet regent/sneeuwt) 11:00-16:30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden