<p>Prachtig!</p>

Prachtig!

(Foto: MS Fotografie)
Filmpje MS Fotografie

De Laurenskerk schittert op Rotterdam Verlicht, en vanaf morgen ook de Euromast!

Rotterdam - Rotterdam Verlicht wordt elke avond mooier en mooier! We kregen via @havenloods op Twitter zojuist een prachtige foto en een nóg prachtiger filmpje van MS Fotografie waarop je de Laurenskerk ziet schitteren. En morgen verwachten we nog meer moois, dan sluit ook de Euromast aan bij het lichtfestival!

Tekst gaat verder onder het filmpje.


In totaal zullen er dit jaar 20 plekken meedoen aan Rotterdam Verlicht. Op de ene plek is het lichtkunstwerk korter of langer te zien dan elders. Soms zijn het lichtbundels als op bijvoorbeeld de Laurenskerk of de Poort van Zuid, op andere plekken (bijvoorbeeld Noordplein en Heemraadsplein) ziet het er heel anders uit. Bij de A20 in Alexander kun je ‘De Vlam’ zien, verder zijn er twee locaties bij het Alexandrium, twee bij Zuidplein (op de Poort van Zuid en het Verzamelgebouw aan de Strevelsweg). 

Ook gaat er nog iets gebeuren aan de noordkant van de Van Brienenoordbrug, op Pakhuis Santos bij Rijnhaven, het oude postkantoor aan de Coolsingel, de Westersingel en... de Euromast natuurlijk. Want hoewel juist het mysterieuze een kracht is van Rotterdam Verlicht geeft organisator Mothership wel alvast prijs dat maandag de Euromast zich aansluit! Later volgen er meer plekken.

Lees hier ons artikel van afgelopen vrijdag, kijk voor meer info ook op rotterdamverlicht.nl!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden