Foto:
Aangeboden door simonly onbeperkt internet

Geld besparen? Kies dan een sim only abonnement

Geld besparen kan natuurlijk op diverse manieren. Je kunt grote uitgaves zoals een nieuwe auto, meubelen of verbouwing uitstellen. Maar ook op de maandelijkse kosten is natuurlijk te besparen. Energie kan vaak goedkoper maar de mobiele telefoon zien mensen vaak over het hoofd. Omdat men vaak een behoorlijk hoog bedrag per maand betaald voor de mobiele telefoon, kan hier potentieel een flinke besparing worden gerealiseerd. 

De telefoon is tegenwoordig natuurlijk een belangrijk onderdeel van ons leven geworden en het mag dus best wel iets kosten, maar toch kan het vaak voordeliger. Als je gebruik gaat maken van een sim only abonnement, kan dat flink in de maandelijkse kosten schelen. Ook zijn er bij deze abonnementen mogelijkheden om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten zodat je een stuk meer flexibiliteit hebt. Wil je meer weten, lees dan ook de FAQ sim only eens door.

Heb je het nieuwste model smartphone wel echt nodig?

Als je de advertenties van Apple weer voorbij ziet komen is het natuurlijk erg verleidelijk om het nieuwste model smartphone in je bezit te willen hebben. De nieuwste iPhone is natuurlijk weer sneller, beter en mooier. Maar dat heeft ook een prijs. Veel mensen in Nederland sluiten daarom bij de provider een lening af en kopen de nieuwste toestellen op afbetaling. 

Iedere maand betaal je dan een bedrag voor het toestel en voor het abonnement. Als het toestel eenmaal is afbetaald, sluiten veel mensen weer een nieuwe koop op afbetaling af voor een nieuwer toestel. Zo blijven ze altijd maar maandelijks betalen voor het toestel. Er is op zich niets mis mee, maar het kan voordeliger.

Kies voor een refurbished toestel

Als je ermee kunt leven dat je een iets ouder toestel hebt, dan is een refurbished toestel zeker een aanrader. Dit zijn in feite tweedehands toestellen die helemaal zijn nagelopen. Er zijn bedrijven die zich hierin specialiseren. Ze kopen grote hoeveelheden oudere modellen op (vaak iPhones). 

Deze telefoons worden volledig nagelopen, schoongemaakt en weer in goede staat teruggebracht. Ze worden vervolgens weer doorverkocht. Vaak ook met garantie. Op deze manier betaal je toch een stuk minder dan bij een heel nieuw toestel en zit je niet maandelijks ergens aan vast. In feite is refurbished dus een soort tweedehands, maar dan wel via een bedrijf. Dat geeft vaak een goed gevoel.

Voor bedrijven kan dit ook interessant zijn. Zakelijke telefoons hoeven wellicht niet altijd het laatste nieuwste model te zijn. Voor bedrijven is het tevens interessant om te investeren in SEO Rotterdam voor een betere vindbaarheid in Google zodat die zakelijke telefoons wel blijven rinkelen met nieuwe potentiele klanten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden