Rol je matje maar uit! Foodhallen Rotterdam wordt yogawalhalla


<p>Rol je matje maar uit!</p>

Rol je matje maar uit!

(Foto: Foodhallen Rotterdam)

Rol je matje maar uit! Foodhallen Rotterdam wordt yogawalhalla

Rotterdam - Corona dwingt horecaondernemers tot creativiteit. Daarom slaan Foodhallen Rotterdam en de Rotterdamse yogadocente Malou Zuur (LouZen) de handen ineen voor een sportieve samenwerking. Op zondag 13 december wordt Foodhalen Rotterdam omgetoverd tot yogahotspot. 

Malou geeft zondag 13 december vanaf 10.30 uur een les poweryoga, een krachtige en dynamische vorm van de sport. Na afloop van de work-out trakteert Foodhallen Rotterdam op een gezonde smoothie én een snack.

“Hoe moeilijk het ook is, we moeten door”, aldus Chong Chu, eigenaar van de Foodhallen. “Stil zitten en afwachten is geen optie. We moeten de focus leggen op wat wél kan. Dat zorgt voor creatieve processen en samenwerkingen met partijen waar we normaal gesproken niet zo snel aan zouden denken.” 

Zo houdt Chong Chu de Foodhallen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam draaiende met creatieve en inventieve ideeën. Naast de yogales is er bijvoorbeeld een samenwerking met Bobby’s Dry Gin, kunnen mensen thuis genieten van de Foodhallen Flavors At Home Box en is er in samenwerking met Zoku Amsterdam een hotelarrangement te boeken waarbij Foodhallen het diner verzorgt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden