Voor kinderen wordt het de mooiste oud en nieuw ooit!


<p>De Vuurwerkreus heeft veel meer, v&eacute;&eacute;l meer, kindervuurwerk dan in andere jaren. (Foto: Hugo Groeneweg)&nbsp;</p>

De Vuurwerkreus heeft veel meer, véél meer, kindervuurwerk dan in andere jaren. (Foto: Hugo Groeneweg) 

(Foto: )

Voor kinderen wordt het de mooiste oud en nieuw ooit!

Rotterdam - Fonteinen, sterretjes, en héél veel geknetter. Voor kinderen wordt het een fantastische jaarwisseling. Meer dan ooit tevoren strómen de bestellingen voor kindervuurwerk binnen bij de Vuurwerkreus.

Morgen (zaterdag 5 december) begint Hugo Groeneweg van de Vuurwerkreus met de verkoop. Kindervuurwerk uiteraard, nu het normale vuurwerk verboden is. En dat kindervuurwerk is populairder dan ooit!

“Kinderen krijgen de mooiste oud en nieuw die ze ooit gehad hebben”. voorspelt de vuurwerkverkoper. Groeneweg verkoopt al jaren vuurwerk. In Oud-Beijerland, Barendrecht en in Rotterdam, aan de Anthonetta Kuylstraat 98 in Prinsenland. “We hebben nu wel 40 soorten kindervuurwerk, andere jaren waren dat er tien. En mensen bestellen voor ongeveer 50 euro per klant. Veel, véél meer, dan andere jaren.”

Vooral het knetteren gaat het helemaal worden dit jaar. Mensen bestellen soms wel honderden knetterballen tegelijk. “En we hebben ook veel kinderpakketten, ziet er prachtig uit om cadeau te doen.”

De Vuurwerkreus is elke zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur, en vanaf 28 december elke dag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer info, én bestellen kan op de website van de Vuurwerkreus!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden