Splinter Chabot bij Bibliotheek met nieuw boek over coming-out


Foto:

Splinter Chabot bij Bibliotheek met nieuw boek over coming-out

Rotterdam - Splinter Chabot, auteur van het boek Confettiregen, is te gast in het Bibliotheektheater en vertelt openhartig over zijn nieuwe boek: Roze Brieven. 

Op zijn verjaardag op 3 maart dit jaar debuteerde Splinter met Confettigregen. Het boek werd al snel omarmd door de boekhandel en media. En daar bleef het niet bij. Sinds de verschijning krijgt Splinter dagelijks reacties op zijn openhartige verhaal over zijn coming-out. Reacties van ouders, van jongeren die met dezelfde worsteling kampen, van ouderen die zichzelf herkennen in het verhaal, van mensen uit de LGBTQ+-gemeenschap, van docenten en nog vele anderen. Ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties die Splinter stuk voor stuk beantwoordt.

In Roze Brieven zijn de meest bijzondere brieven verzameld door Splinter zelf met daarbij de reacties die hij heeft gestuurd. Voor alle lezers van Confettiregen en voor iedereen die worstelt met zijn of haar identiteit zal Roze Brieven een waardevolle bron van herkenning zal zijn. 

Dit evenement zou eerder plaatsvinden op 25 november, maar is verplaatst naar 8 december. 

Tijd: 20.00 - 21.30 uur.
Locatie: Bibliotheektheater en online
Beperkingen: er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Het gesprek is ook thuis te bekijken via livestream.
Toegang: €5,- bibliotheekleden, €7,50 niet-leden. Of registreer je voor de livestream.
Tickets: via de 
Bibliotheek.
Let ook op de coronamaatregelen van het Bibliotheektheater.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden