Koop je ook een lichtje voor de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis? [Filmpje]


Koop je ook een lichtje?
Koop je ook een lichtje?
Filmpje

Koop je ook een lichtje voor de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis?

Rotterdam - Een prachtig verlichte kerstboom, dat is wel het minste dat we de kinderen in Sophia Kinderziekenhuis gunnen. Dus natuurlijk hebben wij meteen een lichtje gekocht. Koop je er ook eentje? Vandaag (woensdag 2 december) is de traditionele Lichtjesactie voor het Sophia Kinderziekenhuis weer van start gaat.

Waar normaal de decembermaand voor veel mensen in het teken staat van gezelligheid en samenzijn is dat voor de kinderen in het ziekenhuis geen vanzelfsprekendheid. En helemaal nu de kinderen ook dagelijks de beperkingen ervaren van de geldende maatregelen omtrent COVID19; zoals minder bezoek en activiteiten.

Daarom is het dit jaar éxtra belangrijk om voor alle kinderen en hun familie een prachtige kerstboom te plaatsen voor het ziekenhuis. En deze feestelijk te voorzien van zoveel mogelijk lichtjes. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan het Sophia Moeder en Kind Centrum.

Je kunt voor 5,00 euro een symbolisch lichtje in de kerstboom te kopen. Dat kan op www.lichtjessophia.nl. Het is ook fijn als je dit filmpje zoveel mogelijk deelt!


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden