Kinderen van recreatieoord Hoek van Holland zetten hun schoen bij het stadhuis en krijgen hulp van de ‘010Sherriff’


<p>&nbsp;Om hun wens kracht bij te zetten, zullen de kinderen een zelfgemaakt sinterklaaslied ten gehore brengen en zetten ze hun schoen op de trap met een tekening of een brief.</p>

 Om hun wens kracht bij te zetten, zullen de kinderen een zelfgemaakt sinterklaaslied ten gehore brengen en zetten ze hun schoen op de trap met een tekening of een brief.

Kinderen van recreatieoord Hoek van Holland zetten hun schoen bij het stadhuis en krijgen hulp van de ‘010Sherriff’

Rotterdam - Samen met ‘010Sherriff’ John Buijsman gaan de kleinste bewoners van recreatieoord Hoek van Holland woensdag hun schoen zetten bij het stadhuis op de Coolsingel. Met maar één wens op hun verlanglijstje...

Het college heeft besloten het recreatieoord Hoek van Holland te verkopen. Het recreatieoord en bijbehorende camping zijn volgens het stadsbestuur toe aan verbetering en modernisering. De ‘houten kampeerstad’, ligt aan een uniek duingebied op enkele honderden meters van de Noordzee. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie net buiten de drukke stad.

De Rotterdammers die er gebruik van maken zijn het niet eens met de plannen van de gemeente. Een petitie is meer dan 5000 keer ondertekend. En nu willen ook de kinderen van het recreatieoord zich laten horen. John Buijsman, de ‘010Sherriff’, heeft alle kleine bewoners van het oord benoemd tot hulpsherriff.

De kinderen gaan woensdag 2 december om 15.00 uur hun schoen zetten op het bordes van het stadhuis. Op hun verlanglijstje staat dit jaar maar één wens; nog veel mooie zomers bij hun huisje en caravan in Hoek van Holland. Om hun wens kracht bij te zetten, zullen de kinderen een zelfgemaakt sinterklaaslied ten gehore brengen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden