Opnieuw geluk in Rotterdam: Caroline wint 10.000 euro


<p>BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters verrast Caroline uit Rotterdam middels een videogesprek.&nbsp;</p>

BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters verrast Caroline uit Rotterdam middels een videogesprek. 

(Foto: )

Opnieuw geluk in Rotterdam: Caroline wint 10.000 euro

Rotterdam - Een grote verrassing voor Caroline (62), zij heeft in de trekking van deBankGiroLoterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters bracht onlangs het feestelijke nieuws met een videogesprek. 

De 62-jarige Caroline weet wel raad met haar prijs: “We zijn een tijd geleden verhuisd naar een appartement en we willen de badkamer nog verbouwen! Verder willen we als het weer kan een reis maken of iets leuks met de kinderen doen.”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij noemt zichzelf de cultuurloterij van Nederland: met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Eerder dit jaar waren er ook al twee inwoners uit Rotterrdam die bij de BankGiro Loterij in de prijzen vielen. Toen ontvingen Tini en Imro een cheque van 10.000 euro. Klik hier

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden