Vlaggenzee in lege Kuip steeds groter, en er komen nog veel meer spandoeken bij!


<p>Dit gaat heel mooi worden, is het n&uacute; al!</p>

Dit gaat heel mooi worden, is het nú al!

(Foto: FSV De Feijenoorder)

Vlaggenzee in lege Kuip steeds groter, en er komen nog veel meer spandoeken bij!

Rotterdam - Op dit moment zijn er al 14.500 stoeltjes van Stadion Feijenoord bezet met mooie spandoeken van supporters. En dat gaan er nog veel meer worden. Uiteindelijk moet de lege Kuip één grote spandoekenzee worden om de spelers aan te moedigen!

Zondag is tijdens Feyenoord-FC Utrecht de eerste golf van een vlaggenzee zien. De zee is het gevolg van een unieke spandoekenactie van FSV De Feijenoorder in samenwerking met FRFC1908, waarbij supporters hun eigen boodschap op een doek kunnen laten spuiten. De teller heeft de 14.500 stoeltjes (400 spandoeken) al aangetikt en tikt vrolijk verder. De vrijwilligers van De Feijenoorder en FRFC1908 werken met man en macht, dag én nacht, door aan de doeken.

Zondag zijn de doeken in het stadion zichtbaar op de vakken U, T en gedeeltelijk in S/X. Omdat het een hele operatie is om de spandoeken te knippen, spuiten en op te hangen zullen lang nog niet alle aangemelde doeken in De Kuip hangen. De komende weken volgen vele andere doeken. En je kunt hier nog aansluiten met jouw aanmoediging!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden