Styliste Merel van ‘t Wout opent kerstkledingteststraat


Foto: Loulou Buijk

Styliste Merel van ‘t Wout opent kerstkledingteststraat

Rotterdam - Styliste Merel van ‘t Wout opent op 15 december een kerstkledingteststraat, uniek in Europa. Merel geeft in een digitale drive-thru tips aan mensen die voor weinig geld tóch in een feestelijke outfit Kerst willen vieren.

Internationaal styliste Merel van ‘t Wout uit Rotterdam geeft gratis adviezen over hoe je bijvoorbeeld je coronabuikje goed kan verbergen, feestelijke combinaties maakt met kleding uit je eigen garderobekast en hoe je een eigen twist aan je outfit geeft.  

Hoewel het coronavirus ons verplicht thuis houdt tijdens de feestdagen, is het juist leuk om werk van je kerstoutfit te maken volgens Merel van ‘t Wout. “En je hoeft daarvoor echt niet een nieuwe garderobe aan te schaffen. Met een leuke kleurencombinatie van kleding uit je kledingkast, aangevuld met een paar accessoires of een enkele nieuwe aankoop, zie je er al feestelijk uit aan de kersttafel.” 

In de kerstkledingkerststraat geeft de styliste ook gratis tips over hoe je kleding duurzaam combineert. “Zelf draag ik mijn rode geruite kerstpak van vorig jaar ook bij andere gelegenheden. Dan doe ik sneakers aan in plaats van lakglitterschoenen. Mijn motto is: draag je kleding zo lang mogelijk door maar doe er wel elke keer wat extra’s mee. Een kerstglitterjasje staat tijdens een verjaardag ook leuk op een zwart rokje en die glitterbroek staat super sexy tijdens een tuinfeest als je die combineert met een mannenoverhemd.” 

Iedereen kan zich gratis door de digitale teststraat laten begeleiden door styliste Merel van ‘t Wout. Deelnemers krijgen direct de uitslag en een advies voor de komende kerst mee naar huis. De opening is op dinsdag 15 december om 16.00 uur en 20.00 uur. Daarna is de kerstkledingteststraat open op 16, 17 en 21 december. Aanmelden kan via: https://www.histyle.nl/aanmelden-kerstkledingteststraat 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden