Sinterklaas brengt Rotterdamse film uit, hij is de sleutel van het pakjespakhuis kwijt!


Sinterklaas brengt Rotterdamse film uit, hij is de sleutel van het pakjespakhuis kwijt!

Rotterdam - Zoals je weet werkt Sinterklaas dit jaar zoveel mogelijk vanuit huis, zoals heel veel mensen in dit coronajaar. Maar hij is natuurlijk wel in de stad. En zijn intocht is gefilmd. Maar dat is niet helemaal goed gegaan, de sleutel van het pakjespakhuis is weg...

‘Sinterklaas & de verloren sleutel’ zal te zien zijn op www.sinterklaasintocht.nl. Kinderen kunnen de Sint als echte hulppieten op weg helpen, want bij zijn aankomst in Rotterdam blijkt er een groot probleem te zijn; de sleutel van het pakjespakhuis is weg. 

In deze interactieve video zijn het de kinderen die bepalen welke route Sinterklaas aflegt. Elke scene bevat aanwijzingen en via hun computer of digitale scherm klikken ze op opties en beleven ze met Sint en iPiet een avontuur in de stad. Het interactieve effect wordt versterkt door personalisatie. Zoals bekend kent de Sint de namen van alle kinderen, het is daarom ook niet gek dat de naam van het kijkende kind in beeld zal verschijnen! 

Van 27 november tot en met 5 december is de film te zien

(Voor een optimale interactieve beleving is het belangrijk dat, voordat de video begint, ouders ‘in het geheim’ de naam van het kind invullen op de pagina.)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden