Rotterdam Topsport viert verjaardag met wekelijkse prijsvraag


<p>De prijsvraag gaat deze week over Joost Luiten, &eacute;&eacute;n van de Rotterdamse sporters die de afgelopen dertig jaar de stap maakten naar de top.</p>

De prijsvraag gaat deze week over Joost Luiten, één van de Rotterdamse sporters die de afgelopen dertig jaar de stap maakten naar de top.

(Foto: )

Rotterdam Topsport viert verjaardag met wekelijkse prijsvraag

Rotterdam – Rotterdam Topsport bestaat deze maand dertig jaar. Ter gelegenheid van dat lustrum wordt wekelijks een bijzondere prijs verloot. Dit keer is dat een door topgolfer Joost Luiten gesigneerde golfhandschoen.

Je doet mee aan de laatste prijsvraag als je voor maandag 30 november op de Facebook-pagina van Rotterdam Topsport de volgende vraag goed beantwoordt: in welk jaar werd Joost Luiten professional?

De prijsvragen van de afgelopen weken gingen over grote sportevenementen in Rotterdam: het WK Honkbal van 2005 en de Grand Départ van de Tour de France in 2010. De weekprijzen waren respectievelijk een door Dwayne Kemp, Kevin Kelly en Diegomar Markwell gesigneerde honkbalhandschoen en een Grand Départ wielershirt.

Meer over 30 jaar Rotterdam Topsport is te lezen in een interview met directeur Peter Blangé, vorige week in De Havenloods en online op www.rotterdamtopsport.nl/ 30-jaar-rotterdam-topsport Ook is ter gelegenheid van het lustrum een videoclip gemaakt met beelden van de mooiste evenementen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden