Website over de Rotterdamse haven trekt bezoekers uit de hele wereld


Rotterdam onderhoudt met 900 havens lijndiensten
Rotterdam onderhoudt met 900 havens lijndiensten (Foto: ONE, Rotterdam)

Website over de Rotterdamse haven trekt bezoekers uit de hele wereld

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar via ‘Schrijf mee’ zelf een bericht met foto voor onze site aanleveren!

De drietalige website www.rotterdamtransPORT.com die in 2015 werd gelanceerd is een groot succes. Na vijf jaar trekt de site bezoekers uit meer dan 150 landen. En elke maand komen er nog nieuwe bezoekers bij.  Niet zo verwonderlijk, want de website met ruim 10.000 pagina’s geeft uitgebreide informatie over Rotterdam als het grootste haven- en industriecomplex van Europa. De website telt 2400 uitgebreide bedrijfsprofielen met contactpersonen, ledenlijsten, branches, social media enz. De bedrijfsprofielen zijn onderverdeeld naar 96 haven- en transport gerelateerde branches, waardoor men ondanks de hoeveelheid aan informatie overzichtelijk kan zoeken.

Wereld- en Havenkaarten

Gedetailleerde wereld- en havenkaarten maken het beeld over Rotterdam als logistiek knooppunt compleet. Op eenvoudige wijze kan de gebruiker zien dat Rotterdam met wereldwijde verbindingen het belangrijkste begin- en eindpunt in de logistieke keten is. Alle vervoersmodaliteiten zijn vertegenwoordigd: van spoorverbindingen naar China tot scheepvaart naar Mexico. Voor iedere bezoeker is er dus wel iets op de site te vinden.

Gratis te raadplegen

Alle informatie is gratis en zonder inlogcode of wachtwoord te raadplegen De website is de digitale voortzetting van het Handboek Rotterdam Transport dat voor het laatst in 2015 verscheen.  www.rotterdamtransPORT.com wordt uitgegeven door Uitgeverij Logistiek in Ridderkerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden