Dirk opent vestiging in voormalige Marqt in Hillegersberg


Foto: Dirk

Dirk opent vestiging in voormalige Marqt in Hillegersberg

Rotterdam - In het voormalige pand van Marqt aan de Bergse Dorpsstraat opende Dirk gisterenochtend een bijzondere winkel. Op een beperkt vloeroppervlak biedt de winkelketen een complete supermarkt aan. Naast het reguliere assortiment focust Dirk op verse sappen, pizza’s en maaltijdsalades.

Sebastiaan Griffioen, supermarktmanager van de nieuwste Dirk in Hillegersberg: “Deze Dirk is klein, maar fijn. Door het beperkte vloeroppervlak hebben we het assortiment flink moeten aanpassen. Het assortiment is dus een stuk minder diep, maar nog wel breed. Je kunt hier prima je dagelijkse boodschappen doen, maar ook als je weinig tijd om te koken hebt ben je hier aan het juiste adres. Er is veel aandacht voor vers: verse sappen, maar ook verse pizza’s en heerlijke maaltijdsalades. Je tapt daarnaast zelf je eigen jus d’orange met hulp van de sinaasappelpers. We hebben daarnaast vers gebakken broodjes, topkwaliteit vlees uit onze eigen slagerij en een grote keuze in groente- en fruitproducten. En dat alles voor de laagste prijs!”

Dirk op de Bergse Dorpsstraat is zeven dagen per week open en je kunt hier van zeven uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds terecht voor je boodschappen. Op zondag heeft de winkel andere openingstijden: van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden