[Aangeboden door patience.nl] Patience Pyramide gratis en alleen online spelen


Foto:Speel Patience Pyramide gratis. Patience Pyramide gratis beschikbaar in App Store en Google Play.
Aangeboden door patience.nl

Patience Pyramide gratis en alleen online spelen

Hou je er ook zo van om je even terug te trekken? Speel dan Patience Pyramide gratis. Lees hier alles over Patience Pyramide, gratis voor jou.

Kaartspellen om alleen te spelen? Download Patience Pyramide gratis

Wanneer we het hebben over kaartspellen die je helemaal alleen kunt spelen, denkt iedereen aan het spel Patience natuurlijk. Maar dat is niet het enige spel dat je alleen kunt spelen er bestaan nog vele andere. Een van die spelen is Patience Pyramide. Gratis speel je ook dit spel overal online. Je kunt het spel Patience Pyramide gratis spelen en je heerlijk even helemaal terugtrekken. Voordat we gaan uitleggen hoe je Patience Pyramide gratis kunt spelen, gaan we even terug in de tijd op zoek naar de oorsprong van dit spel. De heer Napoleon Bonaparte was een gepassioneerd speler van het spel Patience en wordt daarom ook wel aan dit spel gekoppeld. Toen hij aan het eind van de 18e eeuw op expeditie was naar Egypte zou hij dit spel bedacht hebben. 

Veel mensen hebben het spel leren kennen door Windows. Daar kreeg het eerst de naam Tut’s Tomb, maar sinds Windows 8 wordt het Pyramid Solitaire genoemd. Als je de spelindeling bekijkt, begrijp je al snel waarom. Het speelveld ziet er namelijk uit als een piramide. Het bestaat uit 7 rijen. Bovenaan begint de piramide met 1 kaart tot 7 op de laatste rij. De piramide bestaat uit 28 openliggende speelkaarten. De rest van de kaarten wordt gebruikt op de stokstapel. 

De bedoeling van Patience Pyramide gratis spelen, is alle kaarten van de piramide weg te spelen door setjes te maken met een waarde van 13 per set. Bijvoorbeeld een 8 en een 5. De koning zelf is al 13 waard en wordt dus met één klik weggespeeld. Wanneer je bij het spel Patience Pyramide gratis, geen combinaties meer kunt maken, mag je een kaart van de stokstapel nemen. Kun je die niet gebruiken, plaats je deze op de reststapel ernaast. Ben je door al je stokkaarten heen, draai de reststapel om, om verder te spelen. Als je al je kaarten hebt weggespeeld met het Patience Pyramide gratis spelen, heb je gewonnen. Lukt het niet, dan begin je gewoon opnieuw.

Speel het toffe spel Patience Pyramide gratis en voor niets

Het spel Patience Pyramide gratis, is niet zo moeilijk, maar als je een verkeerde zet doet, kan dat inhouden dat je het spel niet uit kunt spelen. Daarom is het goed om te weten dat er toch wel een aantal tips en tricks zijn die je kunnen helpen bij het winnen van Patience Pyramide gratis. 

* Geef je ogen de kost en loop eerst even door de kaarten in de piramide heen om te zien of je kaarten kunt vinden die samen de waarde van 13 opleveren.

* Van iedere waarde zijn er vier kaarten in het spel en zodoende vier mogelijke combinaties. Als je boven in de piramide al drie kaarten hebt liggen van een bepaalde waarde, wees dan voorzichtig met de vierde hiervan als je het spel wilt winnen.

Patience Solitaire is niet alleen erg leuk om zelf te spelen maar kun je ook gebruiken om je kinderen op een toffe manier te leren hoofdrekenen. Je kunt het spel Patience Pyramide gratis downloaden in de App Store en bij Google Play zodat je het op al je mobiele apparaten kunt spelen. 

Wil je op de hoogte blijven van Patience Pyramide neem dan af en toe eens een kijkje op patience.nl voor de nieuwste updates.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden