<p>Hoe leuk is het om een kerstkaart te krijgen? Deze foto is van de actie vorig jaar.</p>

Hoe leuk is het om een kerstkaart te krijgen? Deze foto is van de actie vorig jaar.

(Foto: indebuurt/Rotterdam)

Stuur een kaartje naar een oudere die alleen is tijdens de feestdagen!

Rotterdam - Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Rotterdam een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Vorig jaar hebben we zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Rotterdam ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen?

Dat gaan we regelen! Net voor kerst gaat indebuurt bewoners van Rotterdamse verzorgingstehuizen verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf aan de slag en het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij de ouderen terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go.nl

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in naar het mailadres: rotterdam@indebuurt.nl.

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar:

Redactie indebuurt Rotterdam
t.a.v. kerstkaartenactie
Postbus 8759
3009 AT Rotterdam

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten afgeven op verschillende plekken in de stad:

- Keet Rotterdam, Oppert 2A, zevendagen per week open;

- Keet Rotterdam Boetiek, Erasmus MC, maandag t/m vrijdag open;

- PictureMomentz, Winkelcentrum Zuidplein, zeven dagen per week open;

- Koekela, Nieuwe Binnenweg 79A, zeven dagen per week open

Hier staat een speciale indebuurt-brievenbus om je kaarten in te doen. Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Zie ook indebuurt.nl/Rotterdam

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden