Energieke muziekavond Theater Zuidplein en Eighty5ive

Rotterdam - Theater Zuidplein en Eighty5ive slaan de handen ineen voor een splinternieuw concept: Eighty5ive invites. Een serie van vier avonden met een mix van talks, workshops, showcases en meer. Elke editie nodigt Eighty5ive een Rotterdams collectief of platform uit die de avond host. Op zaterdag 28 november is de eerste avond.

De eerste editie trapt Club Talks af, een talkshow voor en door creatives. De gasten van deze avond: o.a. rapper & zanger Raw Roets én zangeres Naaz. Naaz behaalde op haar 22e al meerdere (inter-)nationale successen als zangeres, tekstschrijver & producer. Wees welkom op zaterdag 28 november in Theater Zuidplein. Aanvang 20.30 uur.

Over Club Talks 
Club Talks is Rotterdams jongste talkshow waarin presentator Sammie Sedano en DJ Slimsalabiem in gesprek gaan met creatieve ondernemers. Van artiesten, producers tot aan fashion designers en radio-makers, er is voor iedereen plek aan tafel. Naast uitgebreide talks is er ook plek voor livemuziek.

Over Eighty5ive 
Eighty5ive werd eind 2011 opgericht door Daniël de Keizer. Eighty5ive begeleidt en ondersteunt artiesten en werkt met allerlei organisaties en bedrijven binnen muziek en de cultuursector.

Later dit seizoen nodigt Eighty5ive  de volgende gasten uit in Theater Zuidplein: AMPFEMININE, een Rotterdams all female dj collectief, We Don’t Care, een multidisciplinaire groep creatives uit Rotterdam Zuid en Alien Mag, een online platform over girlpower en zelfacceptatie

Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden