Voor een paar euro ligt jouw aanmoediging er ook!
Voor een paar euro ligt jouw aanmoediging er ook! (Foto: FSV De Feijenoorder)

Tóp-actie van Feyenoorders: op elk stoeltje een aanmoediging, de hele Kuip vol!

Rotterdam - FSV De Feijenoorder en FRFC1908 starten samen met nog veel meer Feyenoordsupporters een campagne om het stadion op een andere, unieke manier vol te krijgen! Met als ultieme doel dat op alle 47.212 stoeltjes in De Kuip aanmoedigingen te zien zijn.

Het zijn zware maanden voor de Feyenoordsupporters. De ploeg heeft de supporters nodig, maar helaas kunnen ze door de omstandigheden op dit moment niet de twaalfde man op de tribune zijn. Om de ploeg een steuntje in de rug te geven willen de supporters het stadion vol leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. 

Op die spandoeken komen Feyenoord-gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Feyenoorders kunnen hierbij helpen en de afmeting van het doek zelf bepalen. Voor ieder spandoek dat een stoeltje bedekt betaal je 5 euro. Groter mag dus ook, dan betaal je voor meerdere stoeltjes. 

Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal van de spandoekenactie. Via www.defeijenoorder.nl/actie kun je je aanmelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden