Foto: Nik Lijnis/Heilige Boontjes

Help Heilige Boontjes!

Rotterdam - De moed zinkt één van de mooiste projecten van onze stad steeds verder in de schoenen. De medewerkers van Heilige Boontjes werden gisteren behoorlijk moedeloos van wéér een corona-persconferentie zonder zicht op heropening van hun zaak. Help ze de winter door!

We kunnen allemaal helpen. Door thuis ook eens een bakkie koffie van Heilige Boontjes te drinken. Of een koffie-cadeau voor iemand te kopen. Zo helpen we de koffiezaak de winter door, én hoeft Heilige Boontjes kwetsbare jongeren niet werkloos het nieuwe jaar in te sturen...

“Het doel van de campagne ‘Help de Heilige Boontjes de winter door’ is ons bedrijf in zijn huidige staat overeind houden”, aldus Heilige Boontjes. “Wij willen geen van onze kwetsbare medewerkers werkloos het nieuwe jaar insturen en hebben hierbij jullie hulp hard nodig. Om ons bedrijf boven water te houden is het doel om in de aankomende periode 5000 ‘help de Boontjes’-pakketten te verkopen zodat wij Jullie en onze medewerkers in het nieuwe jaar van koffie en werk kunnen voor zien. Help jij mee?”

Al jaren helpt Heilige Boontjes kwetsbare jongeren in Rotterdam. Via de twee koffiebars op het Eendrachtsplein en het Burgemeester Meineszplein krijgen deze jongeren weer een plek middenin de maatschappij. Al ruim 120 jongeren hebben op die manier hulp gekregen bij hun terugkeer in de maatschappij. Maar door de coronacrisis ligt dat allemaal behoorlijk op z’n gat. 

De ‘boontjes’ hebben deze week direct een een hartverwarmende hand toegereikt gekregen, uit een totaal onverwachte hoek. Conculega Blue Mountain - Koffie met een verhaal uit Deventer heeft de eerste 100 pakketten koffie afgenomen.

Wil jij Heilige Boontjes ook een handje helpen (en natuurlijk wil je dat!), kijk dan hier voor bijvoorbeeld een sinterklaas- of kerstcadeautje of gewoon een lekker bakkie voor jezelf!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden