<p>Waar is tie gebleven?</p>

Waar is tie gebleven?

Grrr, wie heeft de spullen van onze fotograaf gejat!

Rotterdam - Willen jullie allemaal een beetje opletten wat er zoal op Marktplaats en dergelijke wordt aangeboden? Er zijn spullen van onze fotograaf gestolen. Afgelopen nacht is er ingebroken in het tuinhuisje van Caro Linares, de plek waar ze van alles bewaart. Ze is erg verdrietig en hoop dat er nog iets op zal duiken.

Caro heeft een huisje bij Volkstuindersvereniging De Venhoeve aan het Lagelandsepad aan de rand van het Kralingse Bos. In verschillende huisjes is vannacht ingebroken. En flink troep gemaakt. ‘Ik vind het vooral een erg vies idee dat ze overal aan hebben gezeten’, zegt Caro.

Het zijn niet eens super waardevolle spullen die verdwenen zijn. De meeste mensen hebben bijvoorbeeld niets aan camera’s die Caro zelf in elkaar heeft geknutseld. Maar ze zijn dus wel van waarde voor háár. Net als dat gele spaarvarken uit Berlijn dat bijna vol zat (met toch wel een paar honderd euro).

Caro mist onder meer dit:

- Lens Tamron 18-270 

- Canon Eos 1100D gemodificeerd 

- Camera Leica Nr XXX X82 (Caro heeft het serienummer dus zou ‘m kunnen herkennen)

- Boren en gereedschap van Black and Decker 

- Speaker van Wonderboom

Uiteraard doet Caro samen met de Volkstuindersvereniging aangifte bij de politie. Daar kun je dus terecht als je meer informatie over de spullen of de inbrekers hebt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden