<p>Peter de Jong van DP Creative</p>

Peter de Jong van DP Creative

(Foto: )

Twee Rotterdamse webdevelopment bedrijven gaan samen verder

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website. Iedere Rotterdammer kan via Schrijf mee’ op dehavenloods.nl zelf een bericht met foto plaatsen!

Het in Rotterdam gevestigde design- en webdevelopmentbureau DP Creative sluit zich per 1 november 2020 aan bij de snel groeiende Rotterdamse H1 Group. Eerder dit jaar kwam er al een fusie tot stand met het e-commerce bureau Supportdesk in juli 2020. 

De overname van DP Creative is voor H1 onderdeel van haar groeistrategie. Op dit moment wordt er gezocht naar andere fusie en overname partners. Het is niet noodzakelijk, maar wel makkelijk als die organisaties in de Rotterdamse regio gevestigd zijn.

DP Creative oprichter Peter de Jong blijft betrokken en zal de business unit DP Creative blijven aansturen. 

Peter de Jong verteld: ‘We waren op zoek naar een sterke partner die ons kon helpen DP Creative verder te laten groeien in onze regio Rijnmond en daarbuiten. Als onderdeel van de H1 Group zijn we verzekerd van voldoende kennis en capaciteit om ook complexe of grotere projecten aan te kunnen. We zijn inmiddels ingetrokken op het kantoor van H1 aan de Marconistraat.’  

Mede oprichter van H1 webdevelopment Michel Willems, vult aan: ‘Het is super om zo’n mooi bedrijf uit dezelfde stad te laten aansluiten bij onze groep. We vinden het leuk dat DP Creative mooie lokale klanten heeft in bijvoorbeeld Zorg en Vastgoed. Dat zijn voor ons nieuwe sectoren. Maar wel sectoren waar onze e-commerce kennis veel kan brengen.’

Het label DP creative blijft dus bestaan. Wél zorgt het grotere gezamenlijke team voor extra innovatiemogelijkheden en slagkracht voor kleine én grote projecten. Afhankelijk van de klantbehoefte bouwt en onderhoudt de Rotterdamse groep Shopware of Magento webshops en Wordpress websites. Ook ontwikkelt H1 marktplaatsen en implementeert het Pim systemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden