<p>(Foto: Laurens van Heerde)</p>

(Foto: Laurens van Heerde)

(Foto: Laurens van Heerde)

Het grootste luchtkussen dat je ooit gezien hebt, in het eerste airpark van Nederland!

Rotterdam - Onze regio krijgt het eerste dedicated airpark van Nederland. Nu zien we jullie al denken. Een wat? Denk aan het grootste luchtkussen dat je ooit hebt gezien. Maar dan nog veel groter en vol obstakels om te overwinnen. Spring je suf in Bounce Valley!

door Margje Kooistra

Het was allemaal nog ‘top secret’. Tot vandaag. Want er wordt nog keihard gewerkt in het pand aan de Lylantse Baan 3, vlak over de grens van Rotterdam in Capelle aan den IJssel. Hier opent binnenkort Bounce Valley Rotterdam, het eerste en grootste airpark van Nederland. “Het is een gok”, vertelt Guus van Loenen. Hij is één van de drie eigenaren. “Maar in mijn hoofd is het fantastisch, het heeft het wow-effect.”

En als je bovenaan de trap van het grote pand, dan denk je dat zeker. Het airpark is 1500 vierkante meter groot en heeft onder andere een obstaclebaan en verschillende klim- en glijbanen. Van Loenen leerde het concept kennen in Engeland en wil het graag naar Nederland brengen. Hij heeft plannen zat. “Je kunt bij ons een kinderfeestje houden, gewoon een paar uur komen springen, maar ik denk ook na over bootcamps en arrangementen voor verenigingen.” Hoewel de doelgroep bestaat uit kinderen en jongeren, zijn volwassenen dus ook welkom. “Samen spelen is sowieso veel leuker.”

Bounce Valley zal nog dit jaar voor het eerst de deuren openen. We houden je op de hoogte!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden