<p>Adoptiekat Aafje is op zoek naar zorgzaam personeel.</p>

Adoptiekat Aafje is op zoek naar zorgzaam personeel.

(Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Kanjers van verpleeghuis zoeken thuis voor hun zwerfpoesje Aafje

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl zelf een bericht met foto plaatsen!

Aafje had het goed bekeken: ze bivakkeerde al enige tijd in de tuin bij een verpleeghuis en het zorgzame personeel bekommerde zich om het zwerfpoesje. Dit ondanks de extreem drukke tijden voor zorgmedewerkers, petje af voor al deze kanjers! Maar ja, zo’n lieve kat is beter af in een eigen huis dan buiten op straat en daarbij, in de zorg is het nu alle hens aan dek en kun je moeilijk verlangen dat ze ook nog eens dakloze katten opvangen. Dus zo vertrok Aafje richting Stichting Zwerfkatten Rijnmond. In de opvang was ze aanvankelijk wat schuchter, inmiddels kruipt ze langzaam uit haar schulp. Kroelen vindt ze nog wel een beetje spannend maar zodra het vertrouwen er is, vindt ze het heerlijk. Aafje is een rustige dame van 5 jaar die het best op haar plek is in een klein huishouden, zonder andere viervoeters of kinderen, waar ze af en toe een frisse neus kan halen op het balkon of nog beter, een tuin. En ja, dan graag wel met nieuw zorgzaam personeel want zeg zelf… wie kan dat nou niet waarderen!

Voor meer informatie over het adopteren van Aafje: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-aafje/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden