Het Maaspodium in Rotterdam
Het Maaspodium in Rotterdam (Foto: Sophia van den Hoek)

Het Maaspodium boekt extra voorstellingen bij

Rotterdam - Het Maaspodium heeft wegens grote belangstelling 11 extra voorstellingen op het programma voor november en december gezet, waaronder stuk (XL), Wijzer (4+), Eitje (3+) en Doe eens lief (2+). Mensen maken graag een uitstapje naar het coronaproof ingerichte theater en de voorstellingen raken snel uitverkocht.

Het Maaspodium laat het eigen gezelschap Maas theater en dans én andere gezelschappen extra voorstellingen spelen in het najaar, zodat er meer mensen van kunnen genieten. Sara Giampaolo, programmeur familievoorstellingen in het Maaspodium: “Theater in een tijd als deze is een soort uitvlucht. Ons leven is nu ingewikkeld en zwaar, het zuigt energie. Die uurtjes dat ik even in de zaal zit zijn zo fijn. Dat het alleen gaat over naar iets moois kijken, iets meemaken, even in een andere wereld. Dat is iets dat bijna alleen in het theater kan, op een veilige manier, even iets anders dan op de bank zitten. Het is goed voor de ziel, net als dat vitamine slikken goed is voor je lijf. We hebben naast de programmering van buiten af ook veel eigen producties bijgeboekt. Er is veel in geïnvesteerd op allerlei verschillende manieren, emotioneel, in tijd en geld. Onze casts en crews willen we ook steunen. Het is een luxe dat we een eigen podium hebben waarop dit kan.”

Er is plaats
Nu er maar voor 30 bezoekers tegelijkertijd gespeeld wordt, raken voorstellingen snel uitverkocht. Maar dat betekent niet dat er geen plaats is! Het Maaspodium heeft een gevarieerd programma voor families (2+ t/m 10+) en jongeren en jongvolwassenen (XL). Programmeurs Sara Giampaolo en Jolanda Spoel hebben een flink aantal voorstellingen waar grote vraag naar is, extra in het programma gezet. In november en december zijn maar liefst elf extra voorstellingen bijgeboekt, bestaande uit stuk (XL) van 155 en Maas, de drie voorstellingen Wijzer (4+), Eitje (3+) en Doe eens lief (2+) van Maas theater en dans en If You’re Going Through Hell Keep Going (XL) van de Afstudeerders Mime 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden