Emmy heeft het niet echt naar haar zin in de opvang en verlangt naar haar oude leventje!
Emmy heeft het niet echt naar haar zin in de opvang en verlangt naar haar oude leventje! (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler)

Dat is niks, een moeder met zes kinderen op straat...

Rotterdam - Dit bericht is door Stichting Zwerfkatten Rijnmond ingezonden op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze website een bericht met foto plaatsen!

‘Schuwe zwerfkatten zijn beter af op hun vertrouwde plek waar ze in hun waarde worden gelaten en verzorging krijgen. Een leven als huiskat zal ze te veel stress geven. Maar wat als ze van hun oude stekje weg moeten? Dan gaat Stichting Zwerfkatten Rijnmond op zoek naar een nieuwe buitenplek: denk aan een boerderij, manege, tuinderij of een andere geschikte stek, bijvoorbeeld bij iemand met een grote tuin waar genoeg schuilplaatsen zijn. Want deze katten zijn het buitenleven gewend en voelen zich daar het prettigst bij.

Adoptiekat Emmy (nog maar 1 lente jong) was een echte stoere straatdame. Struinend door de buurt, op zoek naar avontuur. En dat vond ze: plots was ze mamma van zes kittens! Degene die haar altijd van voedsel voorzag vond dit maar niks; een moederpoes met pasgeboren kittens op straat. Zodoende kwam Emmy met haar kroost bij ons in de opvang terecht. De kittens vinden het wel fijn om lekker binnen te zijn, maar moeders… Nee, die mist het buitenleven behoorlijk! De ritselende blaadjes, die frisse herfstlucht… Och, ze verlangt zo naar haar oude poezenleven. Helaas kan Emmy niet meer terug naar de plek waar zij verzorgd werd. Daarom zijn wij voor deze poezendame op zoek naar een buitenplek, waar zij, nadat haar kinders zijn uitgevlogen, weer heerlijk haar oude leventje kan voortzetten.’

Wie biedt Emmy de ultieme buitenkans en heeft het juiste stekje voor haar? Kijk voor meer info op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-emmy/
https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/buitenplek/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden