Foto:

Cursus bewoners Delfshaven: ‘Zorg goed voor uzelf in coronatijd!’

Rotterdam - Voor bewoners in Delfshaven organiseert wmo radar in samenwerking met InMovement cursussen om te werken aan de gezondheid. Om fitter en gezonder te worden kan men zich nu opgeven voor de gratis cursus Empowerment & Beweging (E&B).

Tijdens de cursus krijgen deelnemers gezondheidstips via Whats-App, een doe-boek met informatie en opdrachten, filmpjes, telefoongesprekken en online bijeenkomsten. Je hebt contact met de andere deelnemers, de trainer en de sportcoach.  

Deelnemers krijgen een startpakket thuis bezorgd met benodigdheden zoals het boek, spullen voor de kookopdracht en een stappenteller. De lessen gaan over positief denken, gezond eten, geld en gezondheid en omgaan met stress. Ook krijg je elke week een filmpje om thuis te sporten. 

Wat heb je nodig? 
Een mobiele telefoon, een tablet of computer. En een internetverbinding. Niet zo handig met internet? Dat geeft niet. De trainer legt uit hoe je een online een les kunt volgen. Er starten cursussen op woensdag 18 november en op vrijdag 27 november. Aanmelden of meer informatie? Stuur een e-mail naar svdassem@wmoradar.nl of bel 06-83106197

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden