<p>Afgelopen dinsdag: &#39;Eerste wandeling in de buitenlucht na 10 dagen isolatie.&#39; (Foto: @College010)</p>

Afgelopen dinsdag: 'Eerste wandeling in de buitenlucht na 10 dagen isolatie.' (Foto: @College010)

Burgemeester Aboutaleb beantwoordt morgen op de radio vragen van Rotterdammers over corona

Rotterdam - Heb je een vraag over corona die je aan burgemeester Ahmed Aboutaleb zou willen stellen? Dat kan. Hij beantwoordt morgen (vrijdag 23 oktober) van 15.00 tot 16.00 uur op de radio vragen van Rotterdammers over de coronacrisis.

De burgemeester was vorige week zelf geveld door het virus en zat meer dan week in quarantaine. Hoewel hij wel thuis kon werken, kwam hij pas afgelopen dinsdag voor het eerst weer buiten, voor een wandelingetje. Hij riep de laatste weken alle Rotterdammers herhaaldelijk op zich toch vooral goed aan de coronamaatregelen te houden. ‘Ik heb die pijn geleden. U hoeft dat niet, als u nóg zorgvuldiger kunt zijn dan ik geweest ben. Dan bespaart dat u een hoop ellende, dat bespaart de zorg een hoop ellende.’

Vrijdag gaat Aboutaleb bij Radio Rijnmond een uur lang dieper in op alle vragen die er leven. Als je een vraag wilt stellen kun je morgen tot 14.00 uur bellen naar 010-4364436. Mailen kan via radio@rijnmond.nl. Vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden