On Thin Ice.
On Thin Ice. (Foto: WFFR)

Het Wildlife Film Festival Rotterdam gaat wél door, thuis en in de bios!

Rotterdam - Jaja, er zijn heus nog wel leuke dingen die wél gewoon doorgaan. Van 27 oktober tot en met 1 november vindt de zesde editie van het Wildlife Film Festival Rotterdam plaats. WFFR is hiermee een van de weinige festivals die door kan gaan dit najaar. Je kunt de natuurfilms thuis kijken, maar ook gewoon in de bios! In Cinerama aan de Westblaak. 

Film kijken in de bioscoop is in deze tijd een veilige manier om een middag- of avondje uit te gaan. In de bioscoop worden alle corona-maatregelen strikt in acht genomen en geldt er een maximale capaciteit van 30 man per zaal. Voor wie toch liever thuis blijft, zijn de films van WFFR dit jaar ook online te bekijken.

Enkele hoogtepunten van deze zesde editie zijn: On Thin Ice, Europe’s New Wild, The Tiger Mafia en Panda. Passend bij het centrale thema van WFFR - Klimaatverandering - opent WFFR op dinsdagavond 27 oktober het festival met de indrukwekkende film On Thin Ice. Deze nieuwe Duitse productie brengt de gevolgen van klimaatverandering in het Russische noordpoolgebied in beeld. Bekijk hier de trailer van deze film. 

Kijk hier voor het volledige programma én de kaartverkoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden