De tuintribune in aanbouw.
De tuintribune in aanbouw. (Foto: pr)

Tuintribune voor overdekte en coronaproof concerten

Rotterdam - Het Noordereiland heeft naast een Tuinpodium nu ook een Tuintribune. Dankzij het Kickstart Cultuur Fonds, dat podia financieel ondersteunt bij aanpassingen om aan de anderhalve metersamenleving te voldoen, kan publiek bij Tante Nino de komende tijd comfortabel en overdekt van concerten en voorstellingen blijven genieten.

Natuurlijk worden daarbij alle regels ter bestrijding van corona goed nageleefd. Bij de voorstellingen zijn, zoals toegestaan, maximaal dertig personen welkom die van tevoren moeten reserveren en zich moeten laten registreren. Zo is er meer dan genoeg ruimte om op anderhalve meter afstand van elkaar te blijven.

Het is heel belangrijk om samen met corona af te rekenen, vindt Tante Nino. “Maar ook heel mooi dat er binnen alle regels toch nog voorstellingen mogelijk zijn. We doen ons best om Eilanders en ander publiek een programma aan te bieden en geven artiesten zo de kans om op te kunnen blijven treden.”

De eerstvolgende voorstelling is op zondag 25 oktober om 17:00 uur. Dan spelen de Escarteen Sisters op het Tuinpodium (ingang via Van der Takstraat 94). Ze spelen een kruidige mix van folk, Spaanstalig en klassiek.

Meer informatie over reserveren op www.tantenino.com en Facebook: Tante Nino

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden