<p>Wally Mckey</p>

Wally Mckey

(

Foto: Henk Ros

)

Rotterdamse Wally te zien in tv-serie ‘Ik geloof in mij’

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Sinds vrijdag 16 oktober zend SBS 6 een realityserie ‘Ik geloof In mij’ uit. Daarin worden diverse zangers gevolgd die keihard timmeren aan de weg. Een van hen is Wally Mckey. In de serie is Wally te zien bij de opnames van zijn nieuwe clip, en in zijn dagelijkse leven.

De veelzijdigheid van de artiest Wally Mckey komt uitvoerig aan bod. De ene keer zie je Wally als priester tussen nonnetjes dansen, dan weer heel serieus in een nummer over een relatiebreuk.

Wally is nog veel meer dan een zanger van het Nederlandse lied. Reeds in de jaren 70 was hij actief en zelfs een heus tieneridool als frontman van de legendarische band Lemming. Lemming stond aan de wieg van een nieuwe manier van performen. De band kwam met vernieuwende voor die tijd gewaagde shows met met hoogst aparte attributen, en zelfs science fiction shows. Ook als Lemming is Wally vandaag de dag nog actief.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden