Foto:

‘Heel Rotterdam Bakt’ met Floating Farm producten

Rotterdam - De Floating Farm organiseert een taartenbakwedstrijd. Het winnende recept komt in de winkel van de drijvende boerderij.

Zie het als een try-out voor je aanmelding bij Heel Holland Bakt, deel je favoriete recept met anderen of zoek je gewoon wat te doen tijdens de lockdown? Wat je reden ook is om mee te doen, misschien eet straks de hele stad wel jouw creatie! Fanatieke bakkers kunnen als volgt meedoen:

1. Stuur voor dinsdag 3 november een mail naar info@floatingfarm.nl Vermeld hierin je naam, adres en telefoonnummer en geef je op om mee te doen.
2. Bedenk een taart waarin minimaal twee Floating Farm producten verwerkt zijn (eieren, boter, melk, karnemelk, yoghurt en of hangop).
3. Op zaterdag 7 november is de voorronde en kom je met jouw taart naar de boerderij. Tijdstip volgt later. Een deskundige jury proeft de taarten en kiest vijf taarten waarvan de bakkers doorgaan naar de finale.
4. De finalisten nemen op zaterdag 21 november hun allerlekkerste taart mee. Een publieksjury kiest hieruit de winnaar. De winnende taart komt in het assortiment van de Floating Farmwinkel!

De kleine lettertjes:
- Deelnemers kunnen geen kosten in rekening brengen aan de Floating Farm.
- Deelnemers geven akkoord voor publiciteit.
- Het recept van de winnende taart wordt eigendom van Floating Farm en mag worden gebruikt om de taart te produceren en verkopen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden