Kleine Vox wil graag zijn talenten inzetten
Kleine Vox wil graag zijn talenten inzetten (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond)

Dit stoere katertje met talent zoekt de ideale oefenruimte!

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Vox, een lief katertje van amper 5 maanden oud, zit momenteel in de kattenopvang en is op zoek naar een fijn thuis. Vox voelt zich een hele vent, ook al is ie nog maar een jonkie. De naam heeft hij trouwens niet gekregen om z’n vocabulaire talenten… gewoon vanwege het stoere rock-‘n-roll gehalte (en uiteraard ook het rode vachtje). Want Vox was in den beginne een angstig katje… edoch, hij wist zich in korte tijd te herpakken: luid gespin in plaats van hard geblaas. Nou ja, dus toch wel ietwat vocaal…  maar ook zeker rock-‘n-roll! Onze held met de looks heeft zicht op een geweldige carrière, al zit een optreden in deze corona-tijden er natuurlijk even niet in. Niet getreurd, kleine Vox doet er sowieso goed aan om eerst maar eens flink te oefenen. Zo zijn al die andere grote helden ooit begonnen; hard werken, doorzetten en vooral plezier hebben… en als je dan de nodige kwaliteiten bezit, komt het succes vanzelf. Het grote podium moet dan misschien nog even wachten voor Vox, wij dichten dit talentje een grootse toekomst toe. Wie biedt hem de ideale oefenruimte?

Kijk voor meer informatie over het adopteren van Vox op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekitten-vox/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden