Suzanne Knegt
Suzanne Knegt (Foto: onbekend)

RotterTram bedenker genomineerd voor VIVA400

Rotterdam - Suzanne Knegt, directeur van de RotterTram, is genomineerd voor de VIVA400. Zou zij dit jaar de award binnen slepen?

RotterTram is een rijdend tramrestaurant waarin bezoekers de stad en omgeving zien tijdens een culinaire rondrit. Hiervoor werd een tram uit 1969 omgebouwd tot restaurant.

Suzanne is genomineerd in de categorie Business & Creatie. Genomineerde vrouwen in deze categorie hebben een eigen bedrijf of zijn werkzaam in het bedrijfsleven. Het zijn vrouwen met een zakelijk instinct, geboren ondernemers, strategen en creatievelingen. Vrouwen die groei combineren met inspirerend leiderschap.

Vind jij dat onze Suzanne deze prijs écht moet winnen? Stem dan op haar via https://www.viva.nl/viva400/business-creatie/

De VIVA400 wil ieder jaar een podium bieden aan vierhonderd succesvolle vrouwen om ze erkenning te geven en alle vrouwen van Nederland te inspireren met een grote hoeveelheid rolmodellen. Aan de hand van publieksstemmen en een deskundige jury wordt duidelijk wie de VIVA400 award wint. Stemmen kan tot en met 1 december 2020. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden