<p>De eerste herfstcampus-hoodie is vandaag door campusdirecteur Mandy Leenpoel op afstand overhandigd aan Kristel van Dalsum, directeur van De Bavokring.</p>

De eerste herfstcampus-hoodie is vandaag door campusdirecteur Mandy Leenpoel op afstand overhandigd aan Kristel van Dalsum, directeur van De Bavokring.

(

Foto: Campus010

)

Nu ook Herfstcampus010

Rotterdam - Na het succes van Zomercampus010 volgt er nu ook een herfstcampus. Op basisschool De Bavokring aan de Willem Ruyslaan hebben zich bijna negentig kinderen aangemeld voor Herfstcampus010. De eerste herfstcampus-hoodie is er ook al. Die werd vandaag door campusdirecteur Mandy Leenpoel op afstand overhandigd aan Kristel van Dalsum, directeur van De Bavokring.

Zomercampus010 ontstond afgelopen zomer in het verlengde van de coronalockdown. In de zomermaanden bezochten zo'n 5000 Rotterdamse kinderen op tientallen locaties de zomercampus. Ze maakten er kennis met sport en cultuur en maakten er een krant. Die krant, De Havenloods Junior, werd op 1 oktober gepresenteerd op De Bavokring en daarna verspreid op alle Rotterdamse scholen en in gemeentegebouwen.

Zomercampus010 heeft inmiddels ook de naam veranderd in Campus010. Kijk voor meer inf op campus010.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden