<p>Deze week op de uitpagina in De Havenloods. Gaat gelukkig wel door:. Cinekid Festival in LantarenVenster. Foto: Max Kneefel.</p>

Deze week op de uitpagina in De Havenloods. Gaat gelukkig wel door:. Cinekid Festival in LantarenVenster. Foto: Max Kneefel.

Gaat het door, of gaat het niet door???

Rotterdam - We zijn weer terug bij af, Nederland gaat in een gedeeltelijke lockdown. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat heel veel organisatoren die voorzichtig weer wat op gang waren gekomen, hun evenementen zullen moeten cancelen. 

De agenda op de dehavenloods.nl staat bomvol activiteiten en evenementen, waar er eerder dit jaar een grote leegte was. Ook de agendapagina in de papieren krant staat er deze week gewoon in, met allemaal leuke uitgaanstips, eerder dit jaar stonden er alleen tips voor thuis op die pagina. En dat zijn er nog al die andere mailtjes, berichten via social media en verhalen over leuke dingen in de stad in De Havenloods. Terwijl we vanaf vandaag toch weer zo veel mogelijk thuis en uit elkaars buurt moeten blijven...

Op dit moment is er veel onduidelijkheid over wat er nog wel door kan gaan. Kijk dus bij alles wat je deze week in De Havenloods leest of op dehavenloods.nl ziet, eerst even op de site van het evenement of het wel echt doorgaat. Voordat je ergens voor een dichte deur staat.

Veel sterkte allemaal, het worden saaie weken...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden