Foto: Lynette Darleen/Weelde

Hoe moeten we nou toch verder met het nachtleven in Rotterdam?

Rotterdam - Het gaat niet goed met het Rotterdamse nachtleven. Het coronavirus hakt er flink in. En dat lijkt na vandaag nog lang niet voorbij. Morgen is er vanaf 19.30 uur een (online) bijeenkomst om te kijken hoe we nou toch verder moeten...

Op 14.10.2020 organiseert N8W8 R’dam, in samenwerking met Weelde en Operator Radio het online evenement ‘Nachtleven tijdens en na Corona’. Tijdens deze avond worden er twee gesprekken gevoerd met gedupeerden, geleerden en spraakmakers over de huidige problemen in – en de toekomst van het nachtleven. Deze gesprekken zijn gratis online te volgen voor het publiek.

Deelnemers zijn onder meer Julian Schaap (EUR), Berksun Çiçek (KLAUW), Aziz Yagoub (Revolt), Naomi King (DJ Shanodin) en Steven van Lummel (PIP Den Haag). 

In het eerste gesprek wordt er besproken ’Waarom er, juist nu, wel of niet geïnvesteerd moet worden in nachtcultuur en live-muziek?’. In het tweede gesprek bespreken de deelnemers ’Veilige en rendabele oplossingen voor het nachtleven en de live-muzieksector’. Via deze link kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over het evenement en waar het evenement online te volgen is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden