Foto: Daniel Verkijk

Schandalige service is het uitgangspunt bij Roasted by Beurs

Rotterdam - Roasted by Beurs opent pas officieel op 23 oktober, maar noemt zich nu al het meest brutale restaurant van Nederland. Hier gaan alle horeca-etiquette overboord: gasten worden publiekelijk voor paal gezet en kunnen rekenen op grove beledigingen van het personeel.

Sensatiezoekers, opgelet! Aan de Kruiskade vind je het gloednieuwe concept Roasted by Beurs. Vanaf het moment dat jij een voet over de drempel zet, totdat de rekening op tafel verschijnt, ben je het slachtoffer van het grofgebekte personeel. Theaterstudenten van kunstcentrum SKVR zorgen er samen met medewerkers van De Beurs voor, dat je aan de lopende band op hilarische wijze wordt beledigd. 

Horeca-etiquette bestaan hier niet: de gast is ‘jij’ en het personeel moet met ‘u’ worden aangesproken. Je water wordt geserveerd in een drinkbak voor honden en een lege fooienemmer (die pontificaal op tafel staat) is solliciteren naar een sneer. De brutaalste verwensingen worden door de zaak geschreeuwd en gasten worden met een knipoog gerecenseerd op hun intelligentie, uiterlijk en houding.

Gloednieuw concept
Het fenomeen is over komen waaien uit Amerika en De Beurs introduceert het unieke concept in de Nederlandse horeca. In deze bijzondere tijd, waarin restaurants creatief moeten omgaan met de coronamaatregelen, wil De Beurs zich onderscheiden. Het doel: gasten een bizarre beleving en een hilarische avond uit bezorgen.

Menukaart en reserveren
Hoewel de bediening er alles aan doet om je de slechte recensie ooit te ontlokken, geldt daarop één uitzondering: de keuken. Geheel in thema worden de gerechten hier ‘geroast’. Maar verwacht geen ‘eet smakelijk’ wanneer je bord op tafel wordt gesmeten.

Meer informatie: https://www.cafebeurs.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden