Foto:

Win vinyl of muziekuitrusting in Rotterdamse sample contest

Rotterdam - SAMPLR daagt muzikanten, producers en artiesten uit om een muzikale ode aan de stad te maken. Er is een ‘samplepack’ beschikbaar om snel mee aan de slag te gaan. Deelnemers maken kans op een prijzenpakket met vinyl, muziekuitrusting en studiotijd met producer Mucky.

Rapper/producer Terilekst stelde de afgelopen maanden een pakket met originele samples van Rotterdamse bodem samen waarmee je als wedstrijddeelnemer snel aan de slag kunt. Op 30 oktober worden de winnaars bekend gemaakt aan de hand van publieksstemmen en het advies van de jury bestaande uit producers Mucky, Optimus en Mark Pattiapon.

De jurywinnaar wint een prijzenpakket inclusief studiotijd met Mucky (werkte samen met  o.a. Je Broer, Akwasi en Fresku) bij Music Production Academy, verschillende vinyl platen met samples uit de samplepack en 750 euro te besteden aan music gear. De publiekswinnaar mag voor 250 euro aan music gear uitkiezen. De top 10 van de inzendingen komt in de SAMPLR playlist — de nieuwe originele soundtrack van 010.

Meedoen? 
- Download de sample pack op samplr-rotterdam.com.
- Maak met minimaal 3 sounds uit de pack vrij van genre een beat of eigen compositie.
- Upload je track vóór 9 november op samplr-rotterdam.com en lees daar verder voor meer over de bekendmaking, prijzen en jury.
- Deel de track op je socials met #SAMPLR010 en tag @musicmatters010.

Link

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden