Foto: THE GOAT

Nieuw junkfoodconcept THE GOAT open aan Schiedamse Vest

Rotterdam - Onze stad is sinds gisteren een nieuwe junkfoodhotspot rijker. THE GOAT is een nieuw concept waar je terecht kunt voor fried chicken, loaded fries en burgers. Op de kaart prijken Amerikaanse klassiekers zoals Chicken & Waffles, maar ook smashed burgers en fried chicken met een bol ijs en siroop.

Verder zijn er slushies verkrijgbaar in allerlei smaken, bijvoorbeeld met een shot alcohol. De gerechten zijn geïnspireerd op de Amerikaanse diner scene en dag zie je ook in het interieur terug. Zo worden overal frisse kleuren gebruikt, zijn er zithoekjes en is er een arcadehoek met flipperkast en grijpautomaat.

THE GOAT is opgericht door ondernemers Rolf Leliveld en Rob van den Broek: ‘In Nederland zijn nog weinig restaurants die goede kwaliteit junkfood serveren. Daarom biedt THE GOAT unieke gerechten gemaakt van hoge kwaliteit en bereid met verse ingrediënten. Rotterdam is hiervoor de perfecte plek omdat hier veel gebeurt op het gebied van eten en vooruitstrevende concepten. Tijdens een bezoek aan THE GOAT worden alle zintuigen geprikkeld. Het restaurant is een perfecte hangout voor groepen vrienden en families die trek hebben in een lekkere portie junkfood van hoogwaardige kwaliteit.’

THE GOAT is gisteren geopend op de Schiedamse Vest 14. Dagelijks geopend van 15:00 tot 22:00.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden