Paprika met haar prachtig rode vacht en geel-groene ogen!
Paprika met haar prachtig rode vacht en geel-groene ogen! (Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler)

Kleurrijke Paprika zoekt een huisje om te rauzen en te knuffelen

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Adoptiekat Paprika, een pittig maar evengoed aanhankelijk dametje van 2 jaar, is geen zwerfkat geweest. Ze had gewoon een huisje maar daar kreeg ze niet de nodige verzorging. En bovenal, de nestjes volgden elkaar in rap tempo op. Dus werd er ingegrepen en na een degelijke APK plus sterilisatie in de opvang van Stichting Zwerfkatten Rijnmond, is dit kleurrijke poesje klaar om te vertrekken naar een fijn nieuw thuis. Met Paprika haal je niet alleen een knapperige smaakmaker in huis, ze is ook nog eens ontzettend lief! Toegeven… ze kan wel een beetje druk zijn zo af en toe. Dus vandaar dat er voor Paprika een plekje wordt gezocht waar ze bij tijd en wijle d’r energie kwijt kan. Lekker rauzen door de woonkamer of tuin; menig kattenliefhebber is bekend met het ‘gekke kwartiertje’ van onze aanbiddelijke huistijgers! Het allermooiste is dat Paprika daarna heerlijk spinnend bij je op schoot springt om saampjes na te genieten. Nou, als dat geen vrolijk vooruitzicht is tijdens deze donkere herfstdagen? En ja, paprika verveelt nooit!

Meer informatie over het adopteren van deze kleurrijke dame op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-paprika/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden