Bak mee voor het goede doel met de 3x3 kruidnoten-actie
Bak mee voor het goede doel met de 3x3 kruidnoten-actie (Foto: Jacobine Honig)

Ook Rotterdammertjes zonder centjes verdienen een cadeau van de Sint, help je mee?

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in armoede. In hun gezin blijft er geregeld geen geld over voor iets extra’s zoals een Sinterklaascadeau. Daarom zamelen we met de benefietactie Sint voor Kint geld in om Rotterdamse gezinnen met een kleine beurs blij te kunnen maken met een cadeaubon van de speelgoedwinkel met Sinterklaas.

Help je mee?
Doneer of doe mee met de 3x3 kruidnoten-actie!

De 3x3 kruidnoten-actie

Bak kruidnoten en verdeel ze over 3 zakjes. Verkoop jouw zakjes kruidnoten voor €3,- per stuk aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen. En wie weet worden jouw 3 zakjes er straks 9, 27, 81 of meer... dus, begin snel!

Alle informatie, zoals recept en handleiding, kun je vinden op www.sintvoorkint.nl

Doneer voor Sint voor Kint

Voor €20,- kunnen we 1 kind een cadeaubon geven. Alle giften die binnenkomen voor Sint voor Kint worden volledig gebruikt voor de aanschaf van cadeaubonnen.

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra’s te kunnen geven aan je kind. Doe je mee? Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

Maak je gift vóór 20 november over op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend) of doneer met iDeal via www.samen010.nl/doneer/doneren. Kies het project ‘Benefietactie Sint voor Kint’ en het te doneren bedrag.

Wat is Sint voor Kint?

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen. Een moeder zei dankbaar: ‘Het is zo fijn om eindelijk eens iets te kunnen geven aan mijn kind in plaats van altijd maar ‘nee’ te moeten zeggen!’

Wil je meer weten? Ga dan naar www.sintvoorkint.nl.

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam, onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden